Remember, color is not just color, but mood, temperature and structure

– Van Day Truex –

Despre noi

Art Interiors este un studio de creație care oferă servicii de design interior de top pentru orice spațiu: rezidențial, comercial, dar și spații de birouri.

Vrem să aducem culoare în visele tale și să te ajutăm să descoperi plăcerea de a trăi într-un spațiu exact cum ți-ai dorit, atât estetic, cât și funcțional.

Ambianța este experimentată și percepută subiectiv de către fiecare dintre noi.

Noi iubim oamenii și ne dorim ca fiecare desen sau model să fie perfect adaptat pentru clientul nostru și, de asemenea, să reflecte personalitatea lor.

Te ajutăm să obții un spațiu mai frumos, mai practic și cu un preț total mai mic, în opt pași simpli:

Dăm culoare viselor tale

Suntem cei care îți transformă viziunea în realitate, cu răbdare, pricepere și flexibilitate.

Dacă lucrezi cu noi, vei avea:

Oaza de relaxare și fericire care te reprezintă

Repede rezultatul dorit și la cel mai bun preț

Permanent, comunicare și suport

One stop shop pentru amenajări interioare

Serviciile Art Interiors:

 • consultanță pe proiect/spațiu;
 • traseu pentru planurile electrice;
 • traseu pentru planurile de instalație sanitară;
 • compartimentarea spațiilor și amplasarea pieselor de mobilier în vederi 2D;
 • prezentarea conceptului de design interior în 3D;
 • stereotomia mobilierului pentru execuție cât și stereotomia plăcilor ceramice pentru camerele de baie;
 • management de proiectș
 • urmărirea pe șantier;
 • vizite cu clienții în showroom-urile de specialitate.

Alexandra Nicula

Interior Designer CEO & Founder

Absolventă a Facultății de Design Interior (Universitatea de Vest Timișoara) și a unui Master (Universitatea Natională de Arte București) și cu experiență a zeci de proiecte reușite.

Ador jocul dintre culori, texturi, tipare, obiecte și lumină, frumos echilibrate într-un spațiu care îți conturează personalitatea.

Am peste 13 ani de experiență în domeniul rezidențial și comercial.

 

Livia Mendoiu

Interior Designer

Absolventa a Universitatii de Arta George Enescu – Iasi, Facultatea de Arte vizuale si Design cat si și a unui Master (Universitatea Natională de Arte București)

Experiența sa bogată și cunoștințele vaste în materie de tendințe în design îi permit să creeze spații care nu doar impresionează, ci și definesc personalitatea și stilul unic al clienților.

Portofoliu Art Interiors

 • Colaborarea cu Art Interiors este una excelenta in care comunicarea si flexibilitatea au un rol esential.

  Respectarea termenelor de executie si profesionalismul sunt calitatile pe care le apreciem si pentru care colaborarea noastra continua. Noi recomandam Art interiors cu mare caldura.

  Georgiana Sipahi
 • Am ales sa reamenajam sediul nostru alaturi de ART INTERIORS urmare a recomandarilor foarte bune primite de la alti colaboratori ai companiei, in ceea ce priveste calitatea deosebita a serviciilor prestate si a eficientei...

  In concluzie, recomandam ART INTERIORS ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie.

  Marius Soare
 • Apartamentul meu este un loc minunat si primitor, cald si confortabil, care nu are nici o legatura cu ce am gasit la prima vizita, anterioara cumpararii, iar transformarea se datoreaza echipei Art Interiors.

  De fiecare data cand ajung acasa sau cand prietenii ma viziteaza si imi admira casa, ma bucur ca la randul meu am primit recomandarea de a lucra cu Art Interiors si ca am ales sa fac acest lucru.

  Ruxandra Constantin
 • Am aflat de Art Interiors printr-o coincidenta fericita, chiar inainte de a incepe renovarea apartamentului in care urma sa ne mutam.

  ...am obtinut intr-un timp scurt rezultatul pe care ni l-am dorit: un camin luminos si aerisit, cu o atmosfera calda, in care functionalitatea si aspectul estetic se imbina perfect.

  Anca Todosie
 • De la proiect, (selectat din mai multe variante prezentate) la alegerea materialelor si a furnizorilor, la achizitionarea impreuna a elementelor de decor, noi nu am facut decat sa fim de acord cu proiectul si cu bugetul, restul a fost munca echipei de la ART Interiors, inclusiv supravegherea santierului.

  ...cei de la ART Interiors m-au facut sa inteleg ca rezultatul nu va fi niciodata la fel de bun, fara aportul unor specialisti.

  Cecilia Dan
 • Intamplarea a facut sa intalnesc echipa Art Interiors chiar in momentul in care ma aflam in stadiul finisajelor de interior. Provocarea a fost mare, dat fiind faptul ca tema data a fost sa imbine arta feng shui ului cu stilul clasic. Rezultatul a fost unul care m a satisfacut pe deplin.

  Pot sa afirm cu certitudine si enutuziasm ca datorita acestei frumoase colaborari cu echipa Art Interiors, acum locuiesc in coltisorul de rai mult visat in care mi gasesc linistea si confortul.

  Adriana Vlad

Contactează-ne!

Pentru oferta personalizată, avem nevoie de planul cotat al spațiului. Solicit-o acum!