Alexandra NiculaInterior Designer CEO & Founder

  Despre mine

  Absolventă a Facultății de Design Interior (Universitatea de Vest Timișoara) și a unui Master (Universitatea Natională de Arte București) și cu experiență a zeci de proiecte reușite.

  Ador jocul dintre culori, texturi, tipare, obiecte și lumină, frumos echilibrate într-un spațiu care îți conturează personalitatea.

  Am peste 13 ani de experiență în domeniul design rezidențial și comercial.

  Stilul meu are o eleganță confortabilă, rezultată din combinarea elementelor vechi și noi de design, într-un spațiu practic și viu.

  Cu răbdare, pricepere și atenție sporită la nevoile tale, te ajut să obții o casă care te reprezintă.

  Hai să dăm culoare visurilor tale!

  Calificările mele

  Design interior
  98%
  Planificare proiect
  98%
  Management proiect
  98%
  Photoshop
  96%
  Arhitectură
  94%
  Planificarea spațiului
  92%
  3D Studio Max și AutoCad
  88%
  • Colaborarea cu Art Interiors este una excelenta in care comunicarea si flexibilitatea au un rol esential.

   Respectarea termenelor de executie si profesionalismul sunt calitatile pe care le apreciem si pentru care colaborarea noastra continua. Noi recomandam Art interiors cu mare caldura.

   Georgiana Sipahi
  • Am ales sa reamenajam sediul nostru alaturi de ART INTERIORS urmare a recomandarilor foarte bune primite de la alti colaboratori ai companiei, in ceea ce priveste calitatea deosebita a serviciilor prestate si a eficientei...

   In concluzie, recomandam ART INTERIORS ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie.

   Marius Soare
  • Apartamentul meu este un loc minunat si primitor, cald si confortabil, care nu are nici o legatura cu ce am gasit la prima vizita, anterioara cumpararii, iar transformarea se datoreaza echipei Art Interiors.

   De fiecare data cand ajung acasa sau cand prietenii ma viziteaza si imi admira casa, ma bucur ca la randul meu am primit recomandarea de a lucra cu Art Interiors si ca am ales sa fac acest lucru.

   Ruxandra Constantin
  • Am aflat de Art Interiors printr-o coincidenta fericita, chiar inainte de a incepe renovarea apartamentului in care urma sa ne mutam.

   ...am obtinut intr-un timp scurt rezultatul pe care ni l-am dorit: un camin luminos si aerisit, cu o atmosfera calda, in care functionalitatea si aspectul estetic se imbina perfect.

   Anca Todosie
  • De la proiect, (selectat din mai multe variante prezentate) la alegerea materialelor si a furnizorilor, la achizitionarea impreuna a elementelor de decor, noi nu am facut decat sa fim de acord cu proiectul si cu bugetul, restul a fost munca echipei de la ART Interiors, inclusiv supravegherea santierului.

   ...cei de la ART Interiors m-au facut sa inteleg ca rezultatul nu va fi niciodata la fel de bun, fara aportul unor specialisti.

   Cecilia Dan
  • Intamplarea a facut sa intalnesc echipa Art Interiors chiar in momentul in care ma aflam in stadiul finisajelor de interior. Provocarea a fost mare, dat fiind faptul ca tema data a fost sa imbine arta feng shui ului cu stilul clasic. Rezultatul a fost unul care m a satisfacut pe deplin.

   Pot sa afirm cu certitudine si enutuziasm ca datorita acestei frumoase colaborari cu echipa Art Interiors, acum locuiesc in coltisorul de rai mult visat in care mi gasesc linistea si confortul.

   Adriana Vlad